TEKA THZ tányérkeverő

TEKA THZ tányérkeverő

Világszerte a beton előállítás bármely területén:

A THZ tányérkeverők kínálata 250-től 6000 liter térfogatig terjed.

A keverőtér belseje cserélhető kopóbetétel van ellátva. Felhasználástól függően, különféle minőségű alapanyagokból választhat, úgymint különleges ötvözött acél, Cr-Ni ötvözésű acél, Cr-Ni keményöntvény, felhegesztett páncéllemez, Hardox 500, valamint alumínium-oxid kerámia.

Sokrétűen állítható keverőkarok a rotorházba rugalmasan vannak ágyazva (elhajlás elleni védelem), kívánságra a cserélhető keverőkar perselyek THZ 250-THZ 1125, melyek a THZ 1500-tól kezdődően széria felszereltség. A perselyek központosított zsírzása kívánságra megoldható.

A keverőlapátok és a kopómandzsetták, valamint a külső és belső lehúzó lapátok különböző alapanyagokból készülhetnek; W4 keményöntvény, keményfémmel borított, polyurethan-elastomer PU, gumi, SPIKE-keményöntvény keményfém betéttel.

A THZ 250 kivitel egyetlen gondozásmentes hajtóműmotorral rendelkezik, mely egyben ellátja az ürítő működtetését is.

A THZ 375 – THZ 1125-ig egy a középpontban elhelyezett bolygókerekes hajtóműegységen elhelyezett villanymotoron keresztül kerül a keverő meghajtásra. A nagyobb tányérkeverők THZ 1125G – THZ 6000 középpontban elhelyezett bolygókerekes hajtóművel és ahhoz kardántengellyel kapcsolódó vízszintesen elhelyezkedő villanymotorral működtetettek, melyhez igény esetén Turbo-kuplung rendelhető. Ez a lágyindítást segíti elő teljes terhelés esetén.

A hajtóműre szerelt olajszivattyú az olajat keringteti, valamint működteti az ürítőt. A közös olajtér miatt a hajtómű és az ürítő csekély karbantartást igényel.

Az ürítő komplett egységként a keverőpadlóba épített elem. A szegmensformájú ürítő forgódugattyús munkahengerrel működtetett, elektromosan vezérelt és az induktív végállás kapcsolók segítségével bármely nyitási pozícióba állítható. A belső forgásponttal rendelkező nagyméretű ürítőn a keverék gyorsan kiüríthető.

Kívánságra az ürítő működtetése elválasztható a keverő hajtóművétől és egy külön hidraulikus aggregátorral üzemeltethető.

THZ 375 – THZ 1125 akár 4 ürítővel is felszerelhető. THZ 1125 G – THZ 6000 maximum 3db ürítő építhető be.

Próbakocka vétele megoldható.

A keverőtér kiporzás ellen védett keverőfedéllel van ellátva.

Nagyméretű nyitható szegmens elhelyezése variálható és kézi- vagy elektromos csörlővel mozgatható.

Elhelyezhető rajta akár betöltő nyílások, szellőztető nyílások.

Adagoló felvonó billenős és padló ürítésű kivitelében is illeszthető a keverőhöz 45º -tól 90º dőlésszögben.

A TEKA tányérkeverő további lehetőségeket is rejt magában: